Terug naar Kennisbank

Gagea 161 Juli 2021

Hoera!! Het is met vallen en opstaan gebeurd, maar door de vaccinaties lijkt onze samenleving weer op gang te komen. Ook wij konden in juni weer excursies organiseren. Voorlopig met vooraf aanmelden en een maximum van 10 personen en we blijven ons uiteraard houden aan de regels die blijven gelden van 1, 50 meter en zo, maar toch ….. fijn dat het nu weer kan.

Ook de publiekswandelingen met het IVN gaan weer beginnen, maar ook met een beperkt aantal mensen en van te voren opgeven.

I.v.m. corona is de jaarvergadering van 1 maart uitgesteld. Dat wordt nu maandag 6 september. Zoals altijd in de grote zaal van de Zonnebrinkkerk in Winterswijk, zodat er voldoende ruimte is om uit elkaar te zitten.

Wij zijn blij voor de vacante bestuursplek iemand gevonden te hebben. Het is dhr. Casper van Dijk uit Meddo. Verderop in deze Gagea zal hij zich voorstellen. Hij zal allereerst de vacante zetel in het Platform Natuur & Landschap Winterswijk gaan innemen met de bijbehorende milieuzaken.

Op de jaarvergadering zal uw toestemming worden gevraagd. Tegenkandidaten kunnen worden ingediend. Zie bij de agenda verderop.

Verder zijn wij blij dat mevr. Rina de Marie het bestuur wil ontlasten door voortaan de persberichten te verzorgen. Zij zal niet tot het bestuur toetreden en dat hoeft ook niet. Het is fijn om de taken zoveel mogelijk te verdelen.

KNNV Gagea 161(3 MB)

Kenmerken

Datum 2021 / 06
Publicatie Afdelingsblad
Auteur KNNV OA
Thema Geen

Dit is een kennisbank artikel van KNNV | Afdeling Oost-Achterhoek.

Bezoek de site