Uw foto in Natura

In elke Natura willen we graag een mooie foto van onze leden in de spotlight plaatsen. Heeft u een bijzondere of mooie natuurfoto? Stuur hem naar de redactie toe!

Vertel ons in maximaal 100 woorden wat het moment dat u vastgelegd hebt zo bijzonder maakt. Vergeet niet uw naam en woonplaats te vermelden.

Technische vereisten

Houd u bij het insturen van uw foto(‘s) a.u.b. rekening met de volgende technische vereisten:
• Bestandsformaat jp(e)g, png of pdf.
• Een liggend beeld moet minimaal 2500 pixels breed zijn, een staand beeld 2500 pixels hoog.
• Uw foto mag maximaal 8 MB groot zijn, anders komt uw mail niet bij ons aan.

Mail aanwijzingen

• Verstuur uw beeldbestand in de bijlage van uw mail, en plak deze dus niet in het mailbericht zelf. U kunt uw mail sturen naar natura@knnv.nl.
• Als u meerdere foto’s wilt insturen, stuur dan elke foto in een aparte mail.
• Zorg ervoor dat uw mailprogramma de beeldbestanden niet automatisch verkleint. Let op: de meeste mailprogramma’s doen dit standaard, tenzij u een andere optie kiest!

In plaats van mailen kunt u uw foto ook eenvoudig en veilig via WeTransfer versturen. WeTransfer mailt een link naar uw beeldbestand, zodat onze mailbox minder snel vol raakt. WeTransfer verstuurt bestanden tot 2 GB gratis en een account maken is niet nodig. Ga naar www.wetransfer.com en sla de aansporingen voor de (betaalde) Plus-versie over.  Selecteer de te verzenden beeldbestanden, vul het redactiemailadres natura@knnv.nl in, en geef uw toelichting in het derde veld. Klaar!