Ledenblad Natura

Natura is hét tijdschrift over veldbiologie in Nederland. Elk nummer staat vol nieuws uit het veld, bijzondere waarnemingen en inspirerende voorbeelden van inventarisaties en beheer. Natura is het ledenmagazine van de KNNV en verschijnt vier maal per jaar.

Lees Natura ook online!

Neem ook eens een kijkje op de website van Natura voor selectie van de artikelen, boekbesprekingen en de inspirerende reeks over natuurbescherming door KNNV-ers.


Uw foto in Natura

In elke Natura willen we graag een mooie foto van onze leden in de spotlight plaatsen. Heeft u een bijzondere of mooie natuurfoto? Stuur hem naar de redactie toe en maak kans op een prachtige boek.
Stuur uw foto naar natura@knnv.nl en vertel ons in maximaal 100 woorden wat het moment dat u vastgelegd hebt zo bijzonder maakt. Vergeet niet uw naam en woonplaats te vermelden.

Lees hier waaraan uw foto moet voldoen en hoe u de foto digitaal kunt opsturen.

Contact met redactie

De redactie ontvangt graag relevante berichten, aankondigingen, verslagen en suggesties! Stuur uw kopij en persberichten naar: natura@knnv.nl.
KNNV-verenigingsnieuws kunt u mailen naar: stuifmeel@knnv.nl.

Aanbieding IVN-leden

KNNV en IVN willen elkaar beter leren kennen en gaan steeds meer samenwerken. Om kennis te maken met elkaars organisatie bieden KNNV en IVN elkaars leden een voordeelabonnement op hun ledenmagazines aan.
Bent u IVN-lid en wilt u Natura ontvangen? Dan kunt nu abonnee worden voor €14,00 per jaar! U kunt zich met dit formulier aanmelden.

Abonnementen

Leden van de KNNV ontvangen Natura kosteloos, als onderdeel van hun lidmaatschap. Zij ontvangen Natura altijd.
Het algemeen lidmaatschap van de KNNV kost binnen Nederland € 35,50, in België € 37,75 en daarbuiten € 45,25,-. Algemeen jeugd lid (tot 25 jaar) € 19,-.
Organisaties en bedrijven kunnen zich abonneren op Natura. Abonnementen binnen Nederland kosten € 58,50, in België € 62,25 en daarbuiten € 80,50.

Losse nummers

Losse nummers Natura kosten € 8,- per stuk. Ze zijn te bestellen via het KNNV bureau, email: bureau@knnv.nl o.v.v. het gewenste nummer en het postadres. U ontvangt de gewenste Natura met de factuur.

Adverteren

Wilt u een advertentie plaatsen in Natura? Neem dan contact op met Klaartje Grol van Uitgeverij Virtùmedia: kgrol@virtumedia.nl, 030 693 37 27.

Natura niet ontvangen?

Heeft u Natura niet ontvangen? Geef het door aan onze ledenadministrateur Yvonne Verschuren: ledenadministratie@knnv.nl, 06-83 50 45 96
Adreswijzigingen en opzeggingen kunt u doorgeven op de pagina van de ledenadministratie.