Laatste aanpassingen bij KNNV-ARC-reizen 2023

Het reisprogramma is intussen op deze site gepubliceerd. De meeste reizen zijn nu “compleet”, dus U kunt vanaf heden inschrijven !

Bij reis F-1, Extremadura, is de inschrijving gesloten !

Reis F-2, Hainich en Kyffhäuser heeft definitief nieuwe reisdata gekregen : de reis is een dag naar voren geschoven en de data worden nu : vrijdag 19 mei t/m vrijdag 26 mei 2023.

Deze reis is volgeboekt. Nieuwe inschrijvingen komen op de reservelijst, het is dan onzeker of U mee kunt. Extra kamers zijn helaas niet beschikbaar.

Reis F-3, Bayern, is ook al volgeboekt. Nieuwe inschrijvingen komen op de reservelijst, het is dan onzeker of U mee kunt.

Reis F-4, Estrela is volgeboekt. Nieuwe inschrijvingen komen op een reservelijst, het is zeer onzeker of U dan mee kunt.

Reis F-5, Oostenrijk, Virgental heeft nieuwe reisdata gekregen : vrijdag 23 juni t/m maandag 3 juli 2023. Deze reis is volgeboekt; extra inschrijvingen komen op een reservelijst, het is dan zeer onzeker of U mee kunt.

Reis F-7, Helgoland, is volgeboekt. Nieuwe inschrijvingen komen op een reserve-lijst, het is zeer onzeker of U dan mee kunt.