Werken bij

Help jij mee bij de organisatie van prachtige natuurreizen?

Genieten van prachtige natuur tijdens gezamenlijke reizen in Nederland, Europa en daarbuiten. De Algemene Reiscommissie van de KNNV maakt dit mogelijk door de organisatie van unieke en bijzondere reizen. De reiscommissie zoekt een vrijwilliger, die zijn of haar hand niet omdraait voor de administratie en goed is in communicatie. Iemand die contacten heeft met organisaties waarmee wordt samengewerkt, zoals kleine reisbureaus. Houd je van natuur en lijkt het je wat om een bijdrage te leveren aan deze fantastische natuurreizen? En wil je onderdeel zijn van een leuk team vrijwilligers? Bel dan voor meer informatie met Magda Gerlach, tel. 06-48639231. Of mail naar secretaris@arc.knnv.nl.

Actieve- en/of bestuursleden voor de landelijke vereniging

De KNNV, Vereniging voor Veldbiologie, zet zich in voor natuurbeleving, -studie, en -bescherming. Zij heeft een landelijk bestuur en afdelingen verspreid over het land, die leuke natuuractiviteiten organiseren.
We zoeken mensen met lef en passie om betekenisvol en creatief mee te werken aan de doelen van de vereniging. Doeners of denkers. Die kunnen in het bestuur zitten of erbuiten; het maakt niet uit. Gewoon actieve mensen.
We zoeken: doorpakkers, beleidsmakers, doeners, organisatoren, samenwerkers, kartrekkers, PR-realiseerders, inspiratoren, handen-uit-de-mouwen-stekers, vastbijters, netwerkers, slimmeriken, projectleiders.
Heb je er zin in en herken jij je in één of meerdere van deze eigenschappen, bel dan met Bart Heijne (06-55061023) voor meer informatie.