Werken bij

Organisator – bestuurslid Verzorgde Reizen ARC (vrijwillig)

Actieve- en/of bestuursleden voor de landelijke vereniging

De KNNV, Vereniging voor Veldbiologie, zet zich in voor natuurbeleving, -studie, en -bescherming. Zij heeft een landelijk bestuur en afdelingen verspreid over het land, die leuke natuuractiviteiten organiseren.
We zoeken mensen met lef en passie om betekenisvol en creatief mee te werken aan de doelen van de vereniging. Doeners of denkers. Die kunnen in het bestuur zitten of erbuiten; het maakt niet uit. Gewoon actieve mensen.
We zoeken: doorpakkers, beleidsmakers, doeners, organisatoren, samenwerkers, kartrekkers, PR-realiseerders, inspiratoren, handen-uit-de-mouwen-stekers, vastbijters, netwerkers, slimmeriken, projectleiders.
Heb je er zin in en herken jij je in één of meerdere van deze eigenschappen, bel dan met Bart Heijne (06-55061023) voor meer informatie.