Werken bij

Vacatures

Wij zoeken een secretaris voor het landelijke bestuur

Ben jij een doener, iemand die houdt van organiseren? En heb je een vlotte pen en weet je digitaal de weg? Maar bovenal: houd je ook van de natuur en wil je je daarvoor inzetten? Dat is mooi! Want wij zoeken een landelijk secretaris! Het landelijk bestuur bestaat op dit moment uit vijf leden. Aanvulling naar zes of zeven leden is zeer gewenst. Gezien de samenstelling van het bestuur nodigen we vrouwen nadrukkelijk uit te reageren. Een goed netwerk in de natuur- of overheidswereld is ook een pré, maar geen voorwaarde.

Meer weten?

Bekijk hier de complete vacature of neem contact op met bestuurslid Marije Bakker, mail@marijebakker.nl, 06-26108968

Het landelijk bestuur van de KNNV zoekt een secretaris
Om deze secretarisvogel te zien, moet je toch echt naar Afrika (of de dierentuin), wij hopen ondertussen een goede secretaris in Nederland te vinden….

Actief worden voor de landelijke KNNV?

De landelijke KNNV bruist van ambities, en er is een goede samenwerking tussen 3 professionele medewerkers en het bestuur. Het zijn bijna ideale omstandigheden om je in te zetten voor de vereniging: als bestuurslid of als vrijwilliger.

Het enige dat we vragen is dat je er plezier in hebt om samen te werken met anderen en gemotiveerd bent voor de KNNV. Je kunt ook zelf bepalen hoeveel tijd je eraan wilt besteden. Volg je hart en doe waar je plezier in hebt. Wil je meer weten, bel dan met Marije Bakker, 06-26108968