Tuin voor dieren

Maak kennis met de Tuin voor dieren op 13 september, 14.00 tot 16.00 uur

Kom naar de Vierschaar 18, 2691 MT `s-Gravenzande.

Belangstellenden die deze kennismakingsdag willen deelnemen worden van harte uitgenodigd om deze dag bij te wonen. De centrale vraag zal zijn: Wat willen we met de Tuin voor Dieren bereiken? Welke rol wil en kan je spelen in deze Tuin? Ook zullen we tijdens deze dag de eerste stappen zetten om de tuin in te richten door de handen uit mouwen te steken.

Informatie over dit project bij Geert van Poelgeest, bestuurslid van Natuurlijk Westland (KNNV), stuur een email aan natuurlijkwestland@knnv.nl.

Met dit project willen we een team oprichten die de tuin inricht en onderhoudt en ook vragen van bezoekers beantwoordt. In de Tuin voor de Dieren leven diverse wilde dieren. Denk daarbij een egel, vlinders, bijen, vleermuizen, vogels als huismus.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het gebouw. Rond het gebouw ligt een tuin die als buitenruimte zal fungeren om dieren tijdelijk op te vangen en wilde dieren een woon- en leefplek moet bieden. Het project Tuin voor de Dieren is een gezamenlijke activiteit van Natuurlijk Westland (KNNV) en het Dieren Opvang Centrum Westland en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Westland.